Aktuelt

2016-12-22/tf
Vi har åbent for tilgang af nye patienter.

2016-04-18/tf
Så skulle det meste være på plads. Håber I kan lide det nye design og finde rundt. Meget lettere at bruge på mobilossen eller tabletten. Kritik og ros modtages gerne 😉

2016-04-17/tf
Lukket for tilgang
Vi har for øjeblikket lukket for tilgang af nye patienter.
Lægehuset Farum Midtpunkt er en delepraksis. Dvs vi faktisk er 4 læger om at dele 3 lægers arbejde (Sådan føles det ikke, hverken for patienter, læger eller personale!). Det betyder også at stiger vores patienttal til mere end 4900 lukkes for tilgang, falder vores patienttal under 4700 åbnes for tilgang.
Både det ene og det andet sker 3-4 gange om året. Vi skriver om vi har åbent eller lukket på forsiden her, så hold øje, hvis du gerne vil være patient hos os.
Nogle få kan blive patient hos os selvom vi har lukket for tilgang: Nyfødte hvor mor er patient her, nære familiemedlemmer på samme adresse, samboende, beboere på Solgaven. Tal med kommunen. Nogle gange er det din umiddelbare ret, andre gange kræves en accept fra os.

2016-03-01/vo
Hvilken HPV-vaccination ?
Vaccination mod humant papillom virus (HPV) beskytter mod kræft i livmoderhalsen. Vaccinationen er med i børnevaccinationsprogrammet og tilbydes alle piger det år de fylder 12. For alle andre er vaccinationen mod betaling.
Fra 1 marts 2016 er der sket ændringer af vaccinationstype fra Gardasil til Cervarix. Den gamle vaccine dækkede både livmoderhalskræft og en del tilfælde af kønsvorter. Den nye vaccine dækker udelukkende mod livmoderhalskræft. Såfremt man ønsker denne dækning mod kønsvorter er det stadig muligt at blive vaccineret med Gardasil, men så er det mod betaling. Unge piger skal have 2 vacciner, mens drenge og voksne kvinder skal have 3 vacciner. Pris godt 200kr pr. vaccine